Най-добрата безплатна онлайн библиотека

Фалшивият диамант

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2008
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 6,51
ISBN: 9789544800697
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Гейл Андерсън-Даргац
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Всички Гейл Андерсън-Даргац книги, които четете и изтегляте от нас

Описание:

Роман за намирането на пътя към себе си!Джоб има особена дарба - вижда и усеща звуците - и в съзнанието му цветовете се променят подобно на северното сияние над Годсфингър. Дори в това градче, изобилстващо от куриози и чудати личности, Джоб е аутсайдер...След като загубва способността си да вижда звуците, той разбира, че е време да се събуди и да започне наистина да чува - преди всичко Лив, която от известно време му говори..."Фалшивият диамант" е мъдра и кротка история за порастването на един човек. И за начините, по които истината достига до нас.Гейл Андерсън-Даргац отново изненадва читателите си, вглеждайки се с човеколюбиви очи, но този път със смях и черен хумор в любимите си герои - обикновените хора, които имат необикновен поглед към нещата.Гейл Андерсън-Даргац е творец с рядка дарба, която трудно може да бъде описана, но лесно почувствана. Тайната й е може би в това, че е безнадеждно влюбена и безрезервно отдадена на своята тема - физическият свят и неговите дарове.

...(American Gemological Society), GIA (Gemological Institute of America ... 30 факта от цял свят, които ще учудят и най-знаещите от ... ... ... ДИАМАНТ - това е иновативна естетика, която съживява сетивата, зарежда с енергия и решителност, а това означава, че сградата е точно на мястото си: в една модерна столица. Книги от Гейл Андерсън-Даргац - Поръчай своята книга от store.bg с бърза и евтина доставка до всеки а ... store.bg - Фалшивият диамант - Гейл Андерсън-Даргац - книга ... .bg с бърза и евтина доставка до всеки адрес в България. Размениха истински диамант за фалшив ... Фалшивият е бил открит по-късно от служители на магазина, които алармирали полицията.

Кражбите от магазини в Хонконг са скочили с 15% през ... Истинският диамант няма да потъмнее и фалшивият ще „замъгли" за няколко секунди. 4 Втрийте диаманта внимателно с шкурка. Ако в процеса на това имаше драскотини, то това е фалшив. Рецепта за пчели на Гейл Андерсън-Даргац сега с 15% отстъпка от коричната цена в книжарница Bookpoint! Вашето място за книги онлайн. Колкото и да четем, колкото и да знаем, винаги ще има неща, които ни изненадват, защото познанието на света е необятно.Днес сме ви подбрали 30 факта от различни области на познанието и от различни култури, които ... диамант. Всичко за диамант от Rozali.com - онлайн списание за жената. Черният диамант Диамантът сред моментните игри с непредлагана досега честота на печалбите! „Черният диамант", първи тираж След като минахме през най-важни точки за създаване на мечтаната спалня, се впускаме в приключение за извайване на местенце подценявано от мнозина - банята. Само по себе си обновяването на баня не е малък проект, да ... Ювелирный интернет магазин, представляет коллекцию ювелирных изделий известных брендов sokolov и прочих, которые вы можете купить онлайн в diamant! Графът поднесъл най-големия диамант, вместо букет, както злословили придворните, на руската царица Екатерина ii. Царицата заповядала да го вградят в нейния златен скиптър. Вътрешният диамант свободно може да се движи в кухината - Vesti.bg - последни новини от България и света, пари, развлечения, технологии Виж откритите Играчки за търсене "Talking ginger" в toy.store.bg - магазин за играчки....