Най-добрата безплатна онлайн библиотека

Трансформиращо НЛП

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2012
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 6,78
ISBN: 978-954-771-293-5
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Сиси Уилямс
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Насладете се да четете Трансформиращо НЛП Сиси Уилямс epub книги безплатно

Описание:

В книгата „Трансформиращо НЛП” авторката разкрива как даизползвате нови методи и техники за самоусъвършенстване и изцеление,като съчетавате невро-лингвистичното програмиране с източни духовнипрактики.Ще научите как да увеличите духовната си енергия и дасе отърсите от убежденията, които ви ограничават. Ще откриете, чепритежавате неподозирани нива на самоосъзнаване. Сиси Уилямс обяснявакак с натрупването на все по-големи умения ще постигнете най-висши формина самолечение.

...НО РАЗВИТИЕ в партньорство с The Instit ... Хипноза 2019. Цени на хипнотерапия и регресивна хипноза за ... ... ... НЛП е новото изкуство и наука за личностно усъвършенстване. То ще Ви покаже как, чрез следване на успешните модели на мислене и поведение, Вие също можете да постигате удивителни резултати в сферата на:
- преговорите От книгите - има още заглавия на български! - може да се научи какво е коучинг, трансформиращо НЛП и куп полезни неща, за които много от нас и не подозират. Коучинг с НЛП и обучение Само 1 сво ... 《Трансформиращо НЛП》| Сиси Уилямс | Книги от онлайн ... ... . Коучинг с НЛП и обучение Само 1 свободно място за обучението по Трансформиращо Изцеление - Сертификационен тренинг за фасилитатори - 24-27 октомври 2019 - София ... а също така и техники от НЛП и коучинга, които да ни ... Хипноза и НЛП 97:От агорафобия към силно-сърдечен живот (22 мин.) Хипноза и НЛП 96: Стъпки в справянето с ОКР (22 мин.) Сертификационен тренинг за фасилитатори по Трансформиращо Изцеление® Личностно развитие 04. 06 2020 - 07. 06 2020 Фондация „Дуоника Арт" и НЛП клуб България канят вас и вашите приятели на 28.11.2013 г.(четвъртък) от 18.30 ч. в Централния дом на архитектите в София - ул. „Кракра" № 11 на семинар с Димитър Кръстев за представяне двете нови ... НЛП клуб България ви кани на семинар за системата "Дуоника, Чаткалина и Клубове за сътрудничество" за повишаване качеството на живот на 16 юли 2012 г. от 19:00 часа в софтуерната академия.. За системата на Димитър Кръстев стр. 1 от … ПРОЕКТ bg051po001--4.3.04-0042 „Организационна и технологична инфраструктура за учене през Методът remap® е създаден от Стив Рийд и комбинира в себе си няколко други метода, между които Енергийна психология, emdr, хипнотерапия, НЛП и др....