Най-добрата безплатна онлайн библиотека

Билки за сърцето и съдовете

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2018
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 5,15
ISBN: 9786192230241
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Галина Сергеева
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Всички Галина Сергеева книги, които четете и изтегляте от нас

Описание:

В книгата се дават описания за най-разпространените заболявания на сърдечно-съдовата система и симптомите на тези заболявания. Приложени са много рецепти за лечение на кръвта, сърцето, съдовете, лимфната система и далака.

...86192230241 Купете сега от онлайн книжарница Сиела Безплатна доставка над 40 лв ... Билки за високо кръвно ≫ Хипертония ≫ Аритмия • Цена ... ... . Билки за сърцето и съдовете ... атеросклероза и други заболявания на сърцето, съдовете и кръвта. С грамотно съставяне на менюто си ще можете не само да предотвратите, но и да излекувате много ... Научи повече за книгата "Билки за сърцето и съдовете" и ако се ️ влюбиш ... Билки за сърцето и съдовете | MedBookNews ... ... Научи повече за книгата "Билки за сърцето и съдовете" и ако се ️ влюбиш в нея поръчай я с бърза и евтина доставка до избран от теб адрес. А за пикантните подправки, черния пипер и солта е по-добре съвсем да забравите.

На сърцето ще помогне следната рецепта: почистете и направете на каша една глава чесън, залейте с чаша ... Купи онлайн Билки за сърцето и ...