Най-добрата безплатна онлайн библиотека

Star Wars: Изгубени звезди (Пътуване към Междузвездни войни: Силата се пробужда)

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2015
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 4,81
ISBN: 9789542715740
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Клаудия Грей
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Насладете се да четете Star Wars: Изгубени звезди (Пътуване към Междузвездни войни: Силата се пробужда) Клаудия Грей epub книги безплатно

Описание:

ГОСПОДСТВОТО НА ГАЛАКТИЧЕСКАТА ИМПЕРИЯ е достигнало до планетата Джелукан, намираща се във Външния пръстен, където аристократичният Тейн Кайрел и провинциалното селско момиче Сиена Рий са свързани от любовта си към летенето. Да постъпят в Имперската академия е сбъдната мечта и за двама им. Но Тейн се отрезвява бързо, виждайки със собствените си очи ужасяващите методи, до които Империята прибягва, за да поддържа своето сурово управление.Огорчен и с разбити илюзии, той се присъединява към новоизлюпеното движение на Бунта, и така поставя Сиена в непоносимата позиция да избира между своята лоялност към Империята и любовта й към мъжа, когото познава от дете.ВЕЧЕ ОТ РАЗЛИЧНИ СТРАНИ, БОРЕЩИ СЕ ВЪВ ВОЙНАТА, дали тези приятели, превърнали се във врагове, ще намерят начин да бъдат заедно въпреки всичко, или дългът им ще разкъса както тях, така и Галактиката?Книгата съдържа изцяло нови истории, разкриващи множество тайни за събитията след „Междузвездни войни: Завръщането на джедаите”, както и следи, подсказващи развитието на историята в дългоочаквания нов филм Междузвездни войни: Силата се пробужда.За автораКлаудия Грей споделя, че би й се искало да може да каже честно, че е избрала да пише под псевдоним заради тъмното си минало, но истината е, че просто го намира за забавно. Писателката живее в Ню Орлиънс и когато не пише, чете, пътува, катери се, готви и слуша музика.

...а топ цена от онлайн книжарница dbooks ... store.bg - Star Wars: Силата се пробужда. Историята от ... ... .bg на ☎ 0700 10 399 Разкритието беше направено от „Уолт Дисни", които обявиха в Туитър, че фотографската работа по филма е към своя край. Режисьор на филма е Джей Джей Ейбрамс. Премиерата му е предвидена за 18 декември 2015 година.