Най-добрата безплатна онлайн библиотека

Рак на млечната жлеза с медико-генетична консултация. Ръководство

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2013
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 5,22
ISBN: 9789540907802
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Иван Гаврилов, Мария Начева
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Тук ще намерите книгата Рак на млечната жлеза с медико-генетична консултация. Ръководство pdf

Описание:

Предлаганото ръководство е предназначено за ползване от лекари онколози и специализанти по онкология в ежедневната им практика. То ги улеснява при използване на класическите генетични методи, при интерпретиране на резултатите от тях и допринася за изграждане на прецизна генетична диагноза. Генетичната диагноза е от съществено значение за лечението и профилактиката на заболяването.Особено място е отделено на новата концепция в практическото здравеопазване - медико-генетичната консултация на болни с рак на млечната жлеза и на техните клинично здрави родственици с висок риск за заболяване, оценка на индивидуалния генетичен риск и превантивните мероприятия.

...харий Стоянов Той припомня, че по принцип не е възможно напълно да се излекува рак на млечната жлеза с метастази, но може да се удължи животът на жената с 10-15 години ... Рак на млечната жлеза | loramed.com ... .

"Най-важното е ... Всичко за Рак на млечната жлеза: ... • Карциномът на гърдата се характеризира с дълъг период на развитие и значително разнообразие в своите биологични и клинични прояви при отделните ... Ракът на м ... 【Рак на млечната жлеза с медико-генетична консултация ... ... ... • Карциномът на гърдата се характеризира с дълъг период на развитие и значително разнообразие в своите биологични и клинични прояви при отделните ... Ракът на млечната жлеза (РМЖ) придобива все по-голямо медико-социално значение и е диагностично-лечебен проблем, не само поради прогресивното нарастване на честотата му, но и поради това, че ... Рак на млечната жлеза с медико-генетична консултация Ръководство Иван Гаврилов, Мария Начева Захарий Стоянов Рак на млечната жлеза с медико-генетична консултация Ръководство Иван Гаврилов, Мария Начева Захарий Стоянов Лечението при карцинома на млечната жлеза е различно в зависимост от стадия - ранен, локално авансирал или метастатичен. „Стандарт на лечение" означава, че това е най-добрата налична терапия в момента. Ракът на гърдата при мъже е рядко срещано заболяване, представено при по-малко от 1% от всички пациенти с рак на гърдата. Въпреки че карциномите на гърдата споделят някои общи характеристики и при двата пола, се ... Ежегодно около 3000 българки в трудоспособна възраст развиват рак на млечната жлеза. С тази брошура ние сме си поставили за цел да отговорим на голяма Рак на млечната жлеза с медико-генетична консултация : Ръководство / Иван Гавраилов, Мария Начева . - София : Захари Стоянов, 2013 Гаврилов, Иван и др. Цени и евтини оферти Книги, сравнение на цени от всички онлайн магазини! Разгледай хитови модели и дизайни, прочети описания, мнения за Книги, намери най-евтини промоции за Книги Над 35 000 заглавия. Посетете сайта на Хеликон и поръчайте Вашата книга сега! Е-книги · Е-четци · Подаръци · Е-списания · За книгите и хората · Ваучери за подаръци Стилове: Художествена Литература, Енциклопедии, Езотерика ... Специализация по проблемите на рак на бе...