Най-добрата безплатна онлайн библиотека

В кухнята с Камелия Воче 2: лесно, вкусно и полезно

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2014
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 12,83
ISBN: 1190029000002
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Камелия Воче
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Всички Камелия Воче книги, които четете и изтегляте от нас

Описание:

Талантливата певица Камелия Воче вече е и утвърден кулинар с две готварски книги зад гърба си. Държи изданията й да са красиви, богато илюстровани и изпълнени с рецепти от италианската и българската кухня.Последната й книга включва рецепти, любими на личности като Джовани Бокачо, Рафаело, Пучини, Росини, Мария Антоанета и много други. Корицата на изданието е направено от коприна и е решена в синьо - първата й книга също е изработена с изискания дизайн, но е облечена в коприна с цвят бордо. Тя специално е посетила Националния полиграфически институт в Италия, за да обсъди отпечатването на книгата в Италия.

...арни книги: „В кухнята с Камелия Воче - лесно, бързо, вкусно" и „В кухнята с Камелия Воче 2: лесно, вкусно и полезно" ... Кулинария - Стр.3 - КНИГИ, ЕЛЕКТРОННИ КНИГИ,Е-СПИСАНИЯ ... ... . Всички книги на Камелия Воче с 15% отстъпка, само в онлайн книжарница Bookpoint! ... В кухнята с Камелия Воче 2: Лесно, вкусно и полезно. В кухнята с Камелия Воче: лесно, вкусно и полезно Онлайн книги; Книжарница за Електронни книги и Списания Помощ П ... 【В кухнята с Камелия Воче 2: лесно, вкусно и полезно ... ... . В кухнята с Камелия Воче: лесно, вкусно и полезно Онлайн книги; Книжарница за Електронни книги и Списания Помощ Поръчай "В кухнята с Камелия Воче: Лесно, вкусно и полезно" от Камелия Воче на топ цена от онлайн книжарница dbooks.bg на ☎ 0700 10 399 Най-добрата кулинарка сред джаз изпълнителите у нас - Камелия Воче, ще се разходи до олтара с любимия мъж през есента. Избрала е този сезон заради традицията н... В кухнята с Камелия Воче 2: Лесно, вкусно и полезно на Камелия Воче сега с 15% отстъпка от коричната цена в книжарница Bookpoint! Вашето място за книги онлайн. За читателите на delo.bg кулинарният гуру Камелия Воче предлага едно лесно, но интересно и вкусно меню за почитателите на леката и вкусна храна. С него със сигурност ще впечатлите близки и гости, а и няма да се наложи да ... Третия си марш на фона на Менделсон тя ще направи на 52 г.

Камелия призна, че е поласкана от интереса, който книгите й „В кухнята с Камелия Воче - лесно, бързо, вкусно" и „В кухнята с Камелия Воче 2: лесно ... Камелия призна, че е поласкана от интереса, който книгите й „В кухнята с Камелия Воче - лесно, бързо, вкусно" и „В кухнята с Камелия Воче 2: лесно, вкусно и полезно" са посрещнати от ... Камелия при...